Junioren

Geen lessen tot augustus 2022

Vind u het zelfvertrouwen van uw kind belangrijk? Bij Kungfu Instituut Xiuyang leert uw kind stevig staan, in beweging komen en doorzetten. Door zijn eigen mogelijkheden te verkennen leert uw kind zichzelf te vertrouwen. Wat goed is om te weten is dat er bij Xiuyang maximaal 20 kinderen verdeeld worden over 4 trainingen. Hierdoor kunnen wij middels persoonlijke aandacht er voor zorgen dat uw kind echt tot zijn recht komt. Bij de junioren zijn alle kinderen van 12 t/m 16 jaar welkom.

“Onze dochter volgt de lessen met veel plezier. Dit heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven als meisje. Sifu Terry bedankt!”

Mrs. Chen, Nijmegen

Flexibele Lestijden

Tijden Locatie Adres
Woensdag 18:45 – 19:45 De Klif Pijlpuntstraat 1, Nijmegen
Donderdag 18:15 – 19:15 De Klif Pijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag 11:15 – 12:15 De Ster Queenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Kamp heeft de 3e TG behaald onder Sifu Zimmermann van EWO Kungfu Enschede. Daarnaast heeft sifu Kamp het diploma vechtsportinstructeur op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport van de NOC*NSF behaald bij de SKMO. Als laatste heeft sifu Kamp de master gezondheidszorgpsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit en is hij gediplomeerd psycholoog.

“Onze dochter volgt de lessen met veel plezier. Dit heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven als meisje. Sifu Terry bedankt!”

Mrs. Chen, Nijmegen

dat hij op een correcte manier communiceert met kinderen. Zijn heldere en duidelijke instructies tijdens de lessen zorgen ervoor dat de kinderen deze snel oppakken en toepassen tijdens de oefeningen. Kinderen zijn enthousiast over zijn aanpak en vaak ook over de individuele aandacht. Mijn zoon heeft ADHD en een ontwikkelingsachterstand waardoor hij wat extra aandacht nodig heeft. Deze krijgt hij bij Sifu Terry waardoor hij zich op zijn gemak voelt. De conditietrainingen zijn op het niveau van de kinderen afgestemd en daardoor ook handelbaar. Je ziet al resultaat na een paar lessen op de conditie en het zelfvertrouwen.”

Maria, Nijmegen

Ik merk dat mijn dochter er veel positieve dingen uit haalt. Ze vertelt na haar van eerste training al: ‘Terry is leuk streng’.

Rick, vader van Julia