Kinderen

Geen lessen tot augustus 2022

Vind u het zelfvertrouwen van uw kind belangrijk? Bij Kungfu Instituut Xiuyang leert uw kind stevig staan, in beweging komen en doorzetten. Door zijn eigen mogelijkheden te verkennen leert uw kind zichzelf te vertrouwen. Wat goed is om te weten is dat er bij Xiuyang maximaal 20 kinderen verdeeld worden over 4 trainingen. Hierdoor kunnen wij middels persoonlijke aandacht er voor zorgen dat uw kind echt tot zijn recht komt. Op dit moment zijn kinderen van 7 t/m 11 jaar welkom bij ons. Daarbij hebben wij recentelijk een groep geopend voor de junioren van 12 t/m 16 jaar.

” Sifu Terry is een goede leraar voor de jeugd omdat hij op een correcte manier communiceert met de kinderen. Zijn heldere en duidelijke instructies zorgen ervoor dat de kinderen enthousiast zijn en de stof snel op kunnen pakken. “

Maria, Nijmegen

Kungfu Instituut Xiuyang is een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van alle kinderen. Kungfu is waardevol voor zowel de persoonlijke als de sportieve ontwikkeling. Er is bij ons altijd een didactische noot aanwezig. Kungfu Instituut Xiuyang dient hiermee niet alleen een sportief doel, maar ook een maatschappelijk doel.

Flexibele Lestijden

TijdenLocatieAdres
Dinsdag17:15 – 18:00De SterQueenstraat 37b1 , Nijmegen
Woensdag17:45 – 18:30De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Donderdag17:15 – 18:00De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag08:45 – 09:30 De SterQueenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Kamp heeft de 3e TG behaald onder Sifu Zimmermann van EWO Kungfu Enschede. Daarnaast heeft sifu Kamp het diploma vechtsportinstructeur op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport van de NOC*NSF behaald bij de SKMO. Als laatste heeft sifu Kamp de master gezondheidszorgpsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit en is hij gediplomeerd psycholoog.

“Onze dochter volgt de lessen met veel plezier. Dit heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven als meisje. Sifu Terry bedankt!”

Mrs. Chen, Nijmegen

“Sifu Terry is een goede kungfu leraar voor de jeugd omdat hij op een correcte manier communiceert met kinderen. Zijn heldere en duidelijke instructies tijdens de lessen zorgen ervoor dat de kinderen deze snel oppakken en toepassen tijdens de oefeningen. Kinderen zijn enthousiast over zijn aanpak en vaak ook over de individuele aandacht. Mijn zoon heeft ADHD en een ontwikkelingsachterstand waardoor hij wat extra aandacht nodig heeft. Deze krijgt hij bij Sifu Terry waardoor hij zich op zijn gemak voelt. De conditietrainingen zijn op het niveau van de kinderen afgestemd en daardoor ook handelbaar. Je ziet al resultaat na een paar lessen op de conditie en het zelfvertrouwen.”

Maria, Nijmegen

Ik merk dat mijn dochter er veel positieve dingen uit haalt. Ze vertelt na haar van eerste training al: ‘Terry is leuk streng’.

Rick, vader van Julia (9)