Kinderen

Vind u het zelfvertrouwen van uw kind belangrijk? Bij EWO Kungfu leert uw kind stevig staan, in beweging komen en doorzetten. Door zijn eigen mogelijkheden te verkennen leert uw kind zichzelf te vertrouwen. De kleine groepen en persoonlijke begeleiding bij EWO Kung Fu Lent zorgen ervoor dat uw kind echt tot zijn recht komt.

“Onze dochter vind haar leraar Sifu Terry aardig en ze volgt zijn lessen met veel plezier. Dit heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven als meisje. Sifu Terry bedankt!”
Mrs. Chen

“Sifu Terry is een goede kungfu leraar voor de jeugd omdat hij op een correcte manier communiceert met kinderen. Zijn heldere en duidelijke instructies tijdens de lessen zorgen ervoor dat de kinderen deze snel oppakken en toepassen tijdens de oefeningen. Kinderen zijn enthousiast over zijn aanpak en vaak ook over de individuele aandacht. Mijn zoon heeft ADHD en een ontwikkelingsachterstand waardoor hij wat extra aandacht nodig heeft. Deze krijgt hij bij Sifu Terry waardoor hij zich op zijn gemak voelt. De conditietrainingen zijn op het niveau van de kinderen afgestemd en daardoor ook handelbaar. Je ziet al resultaat na een paar lessen op de conditie en het zelfvertrouwen.”
Maria, Financieel Adviseur

EWO Kungfu Lent is een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van alle kinderen. Kungfu is waardevol voor zowel de persoonlijke als de sportieve ontwikkeling. Er is bij ons altijd een didactische noot aanwezig. EWO Kungfu Lent dient hiermee niet alleen een sportief doel, maar ook een maatschappelijk doel.

Flexibele LEstijden

Gediplomeerd docent