Mannen

EWO Kungfu biedt mannen een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is bij ons hard trainen met het oog op gezondheid. Je leert jezelf en je naasten te beschermen zonder je lichaam te beschadigen. Door onze individuele aanpak is het voor iedereen mogelijk om te beginnen, er is geen ervaring vereist. Je hoeft ook geen topconditie te hebben, die krijg je wel van ons.

Wat kenmerkend is aan EWO Kungfu Lent is dat we een gedegen opleiding aanbieden die gestructureerd is en diepgang heeft. We beginnen bij het begin en bouwen deze rustig. We gaan niet van dag tot dag over op een andere techniek maar bouwen een hele set technieken op over een langere periode. Er is een lesplan dat meerdere maanden beslaat. Je zult merken dat je snel vordert en dat de je de technieken die je leert niet snel vergeet.

Flexibel Rooster

TijdenLocatieAdres
Dinsdag18:40 – 19:40 De SterQueenstraat 37b1 , Nijmegen
Woensdag19:15 – 20:15 De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Vrijdag18:15 – 19:15 De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag10:00 – 11:00 De SterQueenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Kamp heeft de 3e TG behaald onder Dai-sifu Zimmermann van EWO Kungfu Enschede. Daarnaast heeft sifu Kamp het diploma vechtsportinstructeur op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport van de NOC*NSF behaald bij de SKMO. Als laatste heeft sifu Kamp de master gezondheidszorgpsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit en is hij gediplomeerd psycholoog.