Mannen

Geen lessen tot augustus 2022

Kungfu Instituut Xiuyang biedt mannen een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is bij ons trainen met het oog op gezondheid. Je leert jezelf en je naasten te beschermen zonder je lichaam te beschadigen. Door onze individuele aanpak is het voor iedereen mogelijk om te beginnen, er is geen ervaring vereist. Je hoeft ook geen topconditie te hebben, die krijg je wel van ons.

Wat kenmerkend is aan Kungfu Instituut Xiuyang is dat we een gedegen opleiding aanbieden die gestructureerd is en diepgang heeft. We beginnen bij het begin en bouwen rustig op. Er is een curriculum dat over meerdere jaren loopt. Hierdoor zul je merken dat je snel vordert en dat de je de technieken die je leert niet snel vergeet.

Flexibel Rooster

TijdenLocatieAdres
Dinsdag18:15 – 19:15De SterQueenstraat 37b1, Nijmegen
Woensdag20:00 – 21:00De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Donderdag19:30 – 20:30De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag09:45 – 10:45De Ster Queenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Kamp heeft de 3e TG behaald onder Sifu Zimmermann van EWO Kungfu Enschede. Daarnaast heeft sifu Kamp het diploma vechtsportinstructeur op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport van de NOC*NSF behaald bij de SKMO. Als laatste heeft sifu Kamp de master gezondheidszorgpsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit en is hij gediplomeerd psycholoog.