Studenten

Even geen zin om met je komende tentamens bezig te zijn? Loopt je scriptie je oren uit? Wil je gewoon even lekker trainen? Dan is EWO Kungfu de plek voor jou. Lichamelijk beweging zorgt ervoor dat je je beter kan concentreren en je minder zorgen maakt. Je leert jezelf verdedigen zonder dat je met een blauw oog in college zit de volgende dag daarnaast is kungfu ook nog eens een hele goede work-out. Wat wil je nog meer?

“Ik dacht altijd dat vechtsporten niks voor mij waren, al dat slaan en trappen, maar na één proefles bij EWO kungfu kwam ik erachter dat het veel dieper gaat dan dat. Discipline en respect zijn kernwaarden in deze sport en zijn waardes die iedereen bij zou moeten krijgen. EWO Kungfu Lent heeft een deskundige trainer die je helpt om het beste uit jezelf te halen.”
Alex. 24. Student MLW

“Sifu Terry is een goede trainer en heeft altijd een duidelijke opbouw in de lessen. Ik merkte dat ik snel verbeterde.”
Barbara. 24. student accountancy

“Fijne lesopbouw, duidelijke uitleg voor iedereen. Toegankelijk voor elk niveau en de proefles was erg leuk! Met zijn opleiding heeft de docent ook net wat meer te brengen dan anderen.”
Matthijs. 20. student geneeskunde

Op het moment zijn er 4 plekken beschikbaar voor studenten. Nu heb je als student vaak een beetje maand over aan het einde van je geld. Daarom betalen studenten een gereduceerd tarief. Zij moeten hiervoor kunnen aantonen dat ze studeren bij een hogeschool of een universiteit en de beschikbaarheid is beperkt.

Flexibel Rooster

TijdenLocatieParkeergelegenheid
Dinsdag18:55 – 19:55 De SterQueenstraat 37b1, Nijmegen
Woensdag19:55 – 20:55 De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Vrijdag18:55 – 19:55 De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag10:00 – 11:00 De SterQueenstraat 37b1, Nijmegen

Gediplomeerd docent