Studenten

Geen lessen tot augustus 2022

Even geen zin om met je komende tentamens bezig te zijn? Loopt je scriptie je oren uit? Wil je gewoon even lekker trainen? Dan is Kungfu Instituut Xiuyang de plek voor jou. Lichamelijk beweging zorgt ervoor dat je je beter kan concentreren en je minder zorgen maakt. Je leert jezelf verdedigen zonder dat je met een blauw oog in college zit. Daarnaast is kungfu ook nog eens een hele goede work-out. Wat wil je nog meer?

Discipline en respect zijn kernwaarden in deze sport en zijn waardes die iedereen bij zou moeten krijgen. Xiuyang heeft een deskundige trainer die je helpt om het beste uit jezelf te halen.
Alex. 24. Student MLW

Sifu Terry is een goede trainer en heeft altijd een duidelijke opbouw in de lessen. Ik merkte dat ik snel verbeterde.
Barbara. 24. student accountancy

Fijne lesopbouw, duidelijke uitleg voor iedereen. Toegankelijk voor elk niveau en de proefles was erg leuk! Met zijn opleiding heeft de docent ook net wat meer te brengen dan anderen.
Matthijs. 20. student geneeskunde

Op het moment zijn er 4 plekken beschikbaar voor studenten. Nu heb je als student vaak een beetje maand over aan het einde van je geld. Daarom betalen studenten een gereduceerd tarief. Zij moeten hiervoor kunnen aantonen dat ze studeren bij een hogeschool of een universiteit en de beschikbaarheid is beperkt.

Flexibel Rooster

TijdenLocatieAdres
Dinsdag18:15 – 19:15De SterQueenstraat 37b1, Nijmegen
Woensdag20:00 – 21:00De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Donderdag19:30 – 20:30De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag09:45 – 10:45 De Ster Queenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Terry R. Kamp heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het geven van verdedigingssporten. Hij heeft de 3e TG in WingTczun kungfu behaald onder Sifu Edgar Zimmerman. Daarbij heeft Sifu Kamp de opleiding vechtsportdocent op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport met goed gevolg afgerond bij de SKMO. De opleiding is geaccrediteerd bij het ROC van Amsterdam.