Volwassenen

Kungfu Instituut Xiuyang is er voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is het mogelijk voor een beperkte groep studenten om gebruik te maken van onze lessen. EWO Kungfu is doelgericht, economisch en efficiƫnt. Het gaat om de kortste weg vinden en zo min mogelijk energie verspillen. De nadruk ligt op souplesse, flow en plezier.

Kungfu Instituut Xiuyang laat zich kenmerken door een aangename sfeer, een persoonlijke aanpak en een lekkere training op recreatief niveau. Er is geen voorkennis vereist en u kunt op elk niveau beginnen. Ons systeem bestaat uit traditionele Wing Chun kungfu samen met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van trainingsleer en wetenschap

Flexibele Lestijden

TijdenLocatieAdres
Dinsdag18:15 – 19:15De SterQueenstraat 37b1, Nijmegen
Woensdag20:00 – 21:00De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Donderdag19:30 – 20:30De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag09:45 – 10:45 De Ster Queenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Kamp heeft de 3e TG behaald onder Sifu Zimmermann van EWO Kungfu Enschede. Daarnaast heeft sifu Kamp het diploma vechtsportinstructeur op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport van de NOC*NSF behaald bij de SKMO. Als laatste heeft sifu Kamp de master gezondheidszorgpsychologie afgerond aan de Radboud Universiteit en is hij gediplomeerd psycholoog.