Vrouwen

Geen lessen tot augustus 2022

De trainingen van Kungfu Instituut Xiuyang zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht conditie of niveau. Het is dé manier om weerbaarder te worden, de gezondheid te verbeteren, en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Een gediplomeerd docent leert je weerbaarder te worden en zelfredzaam te zijn.

Naast dat kungfu goed is voor de weerbaarheid is de training erg leuk. Wij hechten bij Kungfu Instituut Xiuyang grote waarde aan een open sfeer waar respect naar elkaar toe voorop staat. We hebben een groot scala aan oefenvormen die de lessen afwisselend en plezierig maken. Mannen en vrouwen trainen bij ons in harmonie samen. We leren van elkaar in een veilige omgeving.

Flexibele Lestijden

TijdenLocatieAdres
Dinsdag18:15 – 19:15De SterQueenstraat 37b1, Nijmegen
Woensdag20:00 – 21:00De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Donderdag19:30 – 20:30De KlifPijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag09:45 – 10:45 De Ster Queenstraat 37b1 , Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Terry R. Kamp heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het geven van verdedigingssporten. Hij heeft de 3e TG in WingTczun kungfu behaald onder Sifu Edgar Zimmerman. Daarbij heeft Sifu Kamp de opleiding vechtsportdocent op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport met goed gevolg afgerond bij de SKMO. De opleiding is geaccrediteerd bij het ROC van Amsterdam.