Vrouwen

Wil je weerbaarder worden? Wilt je je gezondheid vergroten? Zoek je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij EWO Kungfu aan het juiste adres. Een gediplomeerd docent leert u weerbaarder te worden en zelfredzaam te zijn. Onze trainingen zijn afgestemd op de individuele verschillen die er tussen mensen zijn. Er is dus geen ervaring vereist. Iedereen kan aan onze training deelnemen.

Naast dat kungfu goed is voor de weerbaarheid is de training erg leuk. Wij hechten bij EWO Kungfu grote waarde aan een open sfeer waar respect naar elkaar toe voorop staat. We hebben een groot scala aan oefenvormen die de lessen afwisselend en plezierig maken. Mannen en vrouwen trainen bij ons in harmonie samen. We leren van elkaar in een veilige omgeving.

Flexibele LEstijden

TijdenLocatieAdres
Dinsdag18:40 – 19:40 De Ster Queenstraat 37b1, Nijmegen
Woensdag19:15 – 20:15De Klif Pijlpuntstraat 1, Nijmegen
Vrijdag18:15 – 19:15De Klif Pijlpuntstraat 1, Nijmegen
Zaterdag10:00 – 11:00De Ster Queenstraat 37b1, Nijmegen

Gediplomeerd docent

Sifu Terry R. Kamp heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het geven van verdedigingssporten. Hij heeft de 3e TG in WingTczun kungfu behaald onder sifu Edgar Zimmerman. Daarbij heeft sifu Kamp de opleiding vechtsportdocent op niveau 3 van de kwalificatiestructuur sport met goed gevolg afgerond bij de SKMO. De opleiding is geaccrediteerd bij het ROC van Amsterdam.